Nyheder, tips og tricks fra Iversen Company ApS
4  |  Oktober • 2016
PhotoKina 2016 nyhed. Nyt Canson papir. Canson Baryta Prestige 340 gr.²
Ud over den høje gramvægt - iøvrigt det tungeste af Cansons digitale papirer - har papiret højere density (toneomgang) og mindre forskel i overflade glans ved uprintet/printet område i højlys end Canson Baryta Photographique, der har været Canson's svar på Baryt papir, siden det blev lanceret i 2010 og fik en TIPA Award og i 2014 blev bedst i test af baryta papir til sort/hvid print i Engelsk fotomagasin.
Glansen i Canson Baryta Prestige kan nærmest sammenlignes lidt med den glans der er i Canson Photo Lustre og Prestige har samme modstandsdygtige overflade, siger Canson's salgchef for Nordeuropa.
Papir er bestilt og forventes på lager medio oktober.
Kommer du forbi SDF Landsmødet i Esbjerg kan du se, føle, mærke og dufte et enkelt ark jeg fik med hjem fra Køln.

Ud over Canson var der ikke de store papirnyheder på PhotoKina.

Og så alligevel. MediaJet  -  nyt papir hos Iversen Company  -  har relanceret sig med nyt logo og ny emballage. Havde en rigtig god snak med eksportmanager fra MediaJet på deres PhotoKina stand, at Iversen Company er blevet officiel dansk distributør for MediaJet.
Der er allerede 14 nye papirer i sortimentet på webshoppen og flere kommer til efterhånden som behovet opstår. Flere interessante lette OBA fri fine art papirer fra 200 gr. og op og et spændende metallic papir MediaJet SIP Silver Iridium Pearl 260 gr/m², der er en pendant til Moab's Slickrock Silver papir.
Bare med Pearl overflade Et papir der skal tæmmes før, det bliver fantastisk.
Japanske Awagami - et papirmærke jeg er lidt forelsket i.
Lækker lækkert papir, hvor af nogle er håndlavede med og uden deckle edge. Og de skulle selvfølgelig lige vise at de havde lavet nogle lækre panorama papirer.
Hvis du er blevet nysgerrig og vil vide mere om Awagami papirer, så send en mail.
Iversen Company har forbindelser!
20% på Canson Rag Photographique og Canson Platine Fiber 310 gr.² A3+ 25 ark
Bestil på www.iversen.company og brug rabatkoden canson20.
Max. 3 æsker pr. kunde og rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter etc.

Hvis du ikke kender papirerne er der her en god mulighed for at stifte bekendtskab med to klassiske papirer.
Canson Rag Photographique er et klassisk fløjelsblødt rag (bomuld) papir fremstillet uden brug af OBA og syrefrit. Ved at tilsætte papirbasen mineraler, har Canson opnået det mest hvide rag papir uden brug af OBA. Hvidere end et andet kendt mærkes tilsvarende OBA fri rag papir.
Canson Platine Fibre - også et lækkert papir, der har lidt mere spræl i overfladen og en flot dybde uden på nogen måde at blive blankt. Papiret hører også til blandt klassikkerne og måske du har stiftet bekendtskab med Ilford Fiber papir. Så har du en fornemmelse af hvor vi er henne.
Vi har fået en sending kasser hjem i september og mere er på vej, lyder det fra pålidelig kilde.
Så er det SDF Landsmøde tid. 8. oktober 2016, Esbjerg.
Igen i år er Iversen Company repræsenteret med en stand på SDF's Landsmøde om lørdagen, hvor det er muligt at se de mange papirer fra Bonjet, Canson, MediaJet, Moab og Silh Masterclass og lækkert grej fra ProMediaGear.
Igen i år tilbyder jeg den service, at mangler du en pakke papir eller to, så bestil og jeg ta'r den med til Landsmødet. Og det er ganske gratis - altså at jeg ta'r den med.
Please, please, please. Vil blive rigtig glad, hvis du vil hjælp med til at øge kendskabet til Iversen Company, som danske amatør og professionelle fotografers papirleverandør. Del denne mail med et par af dine gode fotovenner. Og skulle de tilmelde sig nyhedsmailen så... :-)


Officiel importør af Bonjet, Canson, MediaJet og Moab inkjet papirer og lækkert
foto- og video tilbehør fra ProMediaGear.
Forhandler af X-Rite kalibrerings udstyr og Sihl Masterclass inkjet papir.

www.iversen.company
Copyright © 2016 Iversen Company ApS. All rights reserved.

Send en mail, hvis du vil slettes fra mail listen.