Nyheder, tips og tricks fra Iversen Company ApS
6  |  Marts • 2017
Kommer du til Jyske Mesterskaber 2017 lørdag d. 1. april i Aalborg så brug 5 min. på Iversen Company’s stand.
Her kan du se, mærke, føle og med blid hånd gramse på næsten 50 inkjet papirer fra Awagami, Bonjet, Canson Infinity, MedieJet, Moab og Sihl Masterclass.
På standen kan du købe et par A4 løsark til en go’ pris af de papirer du er blevet forelsket i og gerne vil teste på din egen printer. Er du blevet nysgerrig så besøg Iversen Company på nettet, hvor der er information om papirerne.
Og finder du et nyt papir der lige er noget for dig, tager jeg gerne en pakke med til Jyske Mesterskaber. Bestil i webshoppen, X ved afhentes og skriv Jyske Mesterskaber i feltet bemærkninger. Så sparer du porto.
Du betaler først ved Jyske Mesterskaber, men er papiret alligevel ikke det du havde regnet med, efter at have set papirprøver, er det helt ok.
Kig forbi og og lad os få en snak om inkjet papir, blæk og icc profiler.
Måske dine billeder kommer på et nyt niveau ved at printe på noget godt papir. ;-)

PS. Gode og trofaste kunder er selvfølgelig velkommen til at bestille deres yndlings papir til levering i Aalborg  -  portofrit, selvfølgelig  -  brobilletten kan vi altid ta' en snak om ;-)
Blæk til Canon og Epson printere.
Måske du allerede har set det, men der er kommet lidt farvelade på shoppen.
Udvalgte er lille og bliver i meget få tilfælde lagerførende, men bestiller med et par ugers mellemrum eller når der er bestillinger nok til en min. ordre.
 
30% på
Canson Platine Fiber Rag
310 gr. A3+ 25 ark
Der er stadig Canson Platine Fibre Rag æsker med Canson's 150 års jubilæum rabat i anledning af et patent fra 1866 på at gøre fremkaldelsen billigere og hurtigere ved at tilsætte platin klorid til processen.
Canson Platine Fibre Rag er et lækkert fine art papir, der har en svag blank overflade med antydning af fibre og en flot dybde uden på nogen måde at blive blankt.
Canson Platine Fibre Rag er et klassisk syrefrit rag (bomulds) papir fremstillet uden brug af OBA. Ved at tilsætte mineraler til papirbasen, har Canson opnået et mere hvidt papir end du ellers ser blandt OBA fri papirer.
Papiret hører til blandt klassikkerne og måske du har stiftet bekendtskab med Ilfords Fiber papir, der minder om Canson Platin Fiber Rag. Så har du en fornemmelse af hvor vi befinder os - men Canson's er bare lidt mere lækkert ;-)
 
Bestil på www.iversen.company og brug rabatkode: cansonfap30
Rabat kan ikke kombineres.
Din personlige icc profil der passer 100% til dit papir og din printer.
På vores X-Rite i1Pro2 spektrofotometer tilbyder vi nu at måle en icc profil ud fra 2.400 patches så du på dit favorit papir kan få en neutral farvegengivelse.
Så er det ihvertfald ikke dét, der forhindre dig i at lave super flotte billeder :-o
 
2,10 kr. for et ark A4!
Har du kigget på de lette papirer fra MediaJet?
F.eks. Litho Arkiv Mat 230 gr. Et naturligt varmt, mat coated inkjet-papir som et økonomisk alternativ til at glatte kunstner papirer. Fremragende billedkvalitet til plakater, udstillinger, grafik, reklame og tekniske visualiseringer mm. prisen taget i betragtning.
Tørrer hurtigt og kan håndteres umiddelbart efter udskrivning.
A4 50 ark kr. 105,-
A3 50 ark kr. 210,-


Eller MediaJet Museum Fibre mat 200 gr. Et naturligt hvidt fine art papir fremstillet af 100% alfa-cellulose, hvor fiberne gør papiret stivere end hvad gramvægten siger.
Overfladen er glat og blød helt i stil med klassiske rag papirer. Høj D-Max giver et stort dynamisk omfang med harmonisk farvegengivelse. Syrefri og uden optisk hvidt (OBA) og ideelt til udstillinger og konkurrencebidrag, men også til arkivholdbart foto- og Fine Art print.
A4 25 ark kr. 145,-
A3 25 ark kr. 295,-
 
Æsker i træfiberpap med velcrolukning.
Forsendelses- eller transportæske i solid kvalitet. Iversen Company har fået fat i en mindre parti af æskerne og sælger så længe lager haves.
Indvendige mål og priser:
Jewelcase 12,5x14,5 cm kr. 40,-
20x20 cm kr. 50,-
30x30 cm kr. 70,-
 
Please, please, please. Del denne mail med dine fotovenner.
Vil blive meget glad, hvis du vil hjælp med til at øge kendskabet til Iversen Company,
som danske amatører og professionelle fotografers papirleverandør.
Og skulle de tilmelde sig nyhedsmailen (gøres i shopmodul), så gør det ikke noget.
Share
Tweet
Forward


Officiel importør af Bonjet, Canson, MediaJet og Moab inkjet papirer og lækkert
foto- og video tilbehør fra ProMediaGear.
Forhandler af X-Rite kalibrerings udstyr og Sihl Masterclass inkjet papir.

www.iversen.company
Copyright © 2016 Iversen Company ApS. All rights reserved.

Send en mail, hvis du vil slettes fra mail listen.