Nyheder, tips og tricks fra Iversen Company ApS
9  |  Juni • 2017
NYHED!
Pinchbook – den nemme løsning til en fotobog.


Tag de to omslags sider – bøj dem bagover – sæt billeder ryggen og luk.
Hvor svært ka’ det være?

Omslaget er fremstillet af stof eller kunstlæder og nogle omslag leveres med et “vindue” så en detalje af det første billede kan ses.

Du kan sætte almindelige papirprint i Pinchbook eller du kan selv printe på papir, hvor du kan printe på begge sider. Iversen Company har et udvalg af duo print papirer du kan bruge til bøgerne.

I modsætning til andre fotobøger er det nemt at tilføje, bytte rundt eller fjerne en side.
Glem ikke muligheden for at skifte en side, hvis der ved et uheld bliver spildt kaffe.
Størrelse fra 10x15 cm til A3. Priser mm se her

En A4 Pinchbook landskab med 20 sider A4 printet på begge sider med 70% blækdækning printet på Canon imagePROGRAF PRO-1000 og printet på MediaJet Pearl Smooth Lustre 260 gr. duo papir koster ca. kr. 350,- med moms.

Er testet med 20 sider A4 260 gr. dobbeltsidet semiglos papir  -  og de sidder fast.
Et rygende godt tilbud!
30% til de hurtige på udvalgte formater af
Bonjet Atelier Black & White.

 
Bonjet Atelier Black&White er et unikt fine art papir der er designet til at levere den ultimative billedkvalitet for sort/hvid billeder.

Papirets farvetone/hvidhed er som i det traditionelle s/h ILFORD Multigrade IV FB FIBRE, som var det dominerende s/h papir i mere end 20 år.

Men i forhold til Multigrade papir har overfladen på Black&White fået en meget fin fiber struktur med lidt lavere glans niveau for at reducere lysreflekser i billedet.
Papiret er coatet med den nyeste flerlags mikroporøse belægning.

Resultatet er perfekt billedkvalitet med høje kontraster, fint toneomfang med fine detaljer i højlys og især i det meget dybe sorte.

Papiret har en maksimal tæthed på op til Dmax = 2,5! Her har selv det sølvbaserede papir Multigrade har overgivet sig ... se mere og bestil her

OBS. Rabat kan ikke kombineres.
Canon imagePROGRAF PRO-1000

Iversen Company er blevet Canon B2B pro printer forhandler. Det fejres med gode +pakke tilbud til de første 10 Pro-1000 printere der bliver solgt.

Canon Pro-1000 er den mindste pro printer fra Canon med vacumsug og en fornuftig blæk økonomi og er p.t. nok den bedste A2 arkprintløsning på markedet. Leverer et stort farverum med detaljer helt ned i dyb sort afhængig af papir.
Løser dit printbehov fra 10x15 cm til A2 print. At den kan printe på små formater gi’r dig mulighed for selv at printe Pinchbook fotobøger med print til kant på begge sider af arket med de rigtige papirer fra Iversen Company.
Se mere her

Canon imagePROGRAF PRO-1000 kr. 9.995,-
Prisen er inkl. et sæt blækpatroner og maintenance tank.

+pakke 1: Canson Premium Lustre 310 gr. 2 pk. A4 og A3 á 25 ark
+pakke 2: Canson Premium Lustre 310 gr. 1 pk. 200 ark A4
+pakke 3: MediaJet Pearl Smooth Lustre Duo 260 gr. 1 pk. A4 m. 50 ark + 5 stk. Pinchbook A4 landskab m. eller u. vindue.

Priser er inkl. moms. B2B forhandler betyder kun salg til momsregistrede fotografer.

OBS. Rabat kan ikke kombineres.
Wine Country Camera filterholder.
Filterholderen på speed  -  som en anmelder skrev.

Siden sidste nyhedsmail, hvor jeg skrev om Wine Country Camera (fremover WCC) filterholderen er der i mellemtiden to butikker, der har sagt ja til at forhandle WCC filterholderen og p.t. arbejder jeg på tre butikker mere, så der vil være en forhandler i de forskellige landsdele, hvor du kan se og købe WCC filterholderen.

Jeg var så heldig at fotograf Brian Lictenstein - der er ekspert ud i lange lukkertider - lod mig komme forbi et langtidseksponerings kursus i København for at præsentere WCC holderen, hvor den blev positivt modtaget af kursister og Brian. Tak for det.
Se mere om WCC filterholderen her
Hvis du deler denne nyhedsmail med bare én fotoven og han m/k tilmelder sig nyhedsmailen fra Iversen Company, så vil jeg blive så umådelige glad.
Tænk sig, at der skal så lidt til :-)


Din ven m/k kan tilmelde sig på denne side  -  oplyser Iversen Company's forbrugerservice.

PS. Iversen Company vil så gerne være danske amatører og professionelle fotografers leverandør af kvalitets inkjet papir og skønne små foto dimser und dippidutten.
Ha' en go' dag.
Share
Tweet
Forward


Officiel dansk importør af Bonjet, Canson, MediaJet og Moab inkjet papirer, lækkert
foto- og video tilbehør fra ProMediaGear og Wine Country Camera Filterholder.
Forhandler af X-Rite kalibrerings udstyr og Sihl Masterclass inkjet papir.

www.iversen.company
Copyright © 2016 Iversen Company ApS. All rights reserved.

Send en mail, hvis du vil slettes fra mail listen.