Wine Country Camera Filterholder

Den ultimative filterholder eller som en anmelder skrev. Filterholderen på steroider.

Rod Clark, der er manden bag filterholderen, har brugt to år på at udvikle filterholderen til det gennemtænkte stykke værktøj det er blevet til. Har ganske enkelt elimineret de irritationer der hver især har været ved andre filterholdere.

Efter at filterholderen kom på markedet i efteråret 2016 har en gennemgående kommentar fra anmeldere lydt – “da vi hørte prisen, var det dyrt, men nu vi har prøvet holderen er den alle pengene værd“.

Læs en  anmeldelse fra FStopper der har testet filterholder og Blackstone ND filterne.

Systemet

Wine Country Camera Filterholder systemet består af filterring til optik – passer til filter diameter fra 49 til 92 mm – holder med integreret polfilter – du kan godt fotografere uden polfilter – og rammer til filtre.

Der kan monteres et 10x10 cm filter – typisk ND filter – og to 10x15 cm forløbsfiltre, hvor der er stop på alle filtre.

De to røde knapper du ser øverst og nederst på fronten af filterholder, er til at låse filter “højden” på forløbsfilter + at der er et fysisk stop, så de ikke ved et uheld smutter gennem filterholderen.

Polfilter i topklasse

Det integrerede cirkulære polfilter er fremstillet af 2,5 mm optisk kvalitets glas fra Schott*.
Det er flammepoleret så glasset er fri for spændinger og selvfølgelig coatet i bedste kvalitet.

Bemærk den fine detalje. Det hjul der drejer polfiltret, er fremstillet af rosentræ, så du ikke får kolde fingre, når du fotografere på en frostklar dag.

*) Leverer bl.a. til Zeiss.

Nul fingre på filtre

Ud over at det er det første filterholder system, hvor strølys er 100% elimineret – et must ved langtidseksponering med tætte ND filtre – så sætter du dine filtre i rammer, så fingeraftryk bliver på ramme og ikke filtret.

Rammen “tager” kun 0,75mm filter i hver side i modsætning til andre systemer der bruger flere mm til skumgummi i siderne for at fjerne strølys der tager flere mm og kan gi’ ufrivillig vignettering.

Rammerne med “mønten” med Wine Country Camera logoet – meget passende et vinglas – låser filtret til rammen og passer til standard 10x10 og 10x15 cm filtre fra bl.a. NiSi, Lee, Haida m.fl.

Så go’ ting – du skal ikke ud og købe nye filtre – kun sende din gamle filterholder på pension.

Blackstone ND filter

Blackstone ND filtre – testet af FStoppers som de mest neutrale ND filtre – leveres som 3, 6 eller 10 stop 100 x 100 mm filter.

ND filtre med topklasse specifikationer. Fire Polished Schott Ultra White Glass med Blackstone’s NextGen VCD coatning der leverer komplet neutralitet på tværs af alle lysspektra – også UV og IR.

Filterne er testet på PhaseOne 100 Mpixel kamera uden tab i kvalitet.
Blackstone ND filtre leveres enkeltvis i 3, 6 eller 10 stop eller som sæt med alle tre filtre.

Blackstone ND filtre leveres med ramme til Wine Country Camera filterholderen.

Blackstone ND graduerede filter

Blackstone ND filtre – testet af FStoppers som de mest neutrale ND filtre – leveres som gradueret 100 x 150 mm filter med blødt forløb eller hårdt forløb i 2 eller 3 stop.

ND filtre med topklasse specifikationer. Fire Polished Schott Ultra White Glass med Blackstone’s NextGen VCD coatning der leverer komplet neutralitet på tværs af alle lysspektra – også UV og IR.

Filterne er testet på PhaseOne 100 Mpixel kamera uden tab i kvalitet.

Blackstone ND filtre leveres med ramme til Wine Country Camera filterholderen.

Bemærk!!!   25. til 28. september bliver der ikke sendt varer pga. PhotoKina.      Luk